Мая Манолова с атака към Борисов и обещание, ако стане кмет 15.09 | 11:00

Аз няма да позволя нито едно междублоково пространство да бъде застроено, нито една градина, нито един парк. Не гледам на тези избори като война, обяви бившият омбудсман

От iNews.bg

Идеята на премиера Борисов, че ми помагал, че ми давал милиони, показват, че той не разбира как функционират институциите у нас. Това е много жалко поведение. Всички ние трябва да сме слуги на народа. Това каза Мая Манолова пред журналисти.

Тя уточни, че, ако моделът за управление на София и държавата, е бил друг, вероятно нямало да се кандидатира за кмет.  Генерално сбъркан е моделът, по който се управлява София и който беше мултиплициран в страната, категорична е Манолова. Публичните пари се харчат неефективно и се плаща на едни и същи хора, допълни тя.

Моделът е например, когато няма детски градини. Хиляди деца пораснаха в списъците за чакащи, допълни Манолова. Ще има битка и състезание не срещу един кандидат, а срещу модела. Ще има балотаж между тези, които искат промяна, и тези, които защитават статуквото.

Аз няма да позволя нито едно междублоково пространство да бъде застроено, нито една градина, нито един парк, категорична е Мая Манолова. Не гледам на тези избори като война, като на битка. Аз гледам на тази кампания като една възможност да извадим начина на управление в столицата на светло и самите граждани да се включат в управлението на града. 

Водещи

Най-четени