Методи Андреев: Третият кабинет на Борисов ще е катастрофа 28.03 | 12:14

Все едно дали ГЕРБ или БСП управлява, всичко опира до кой ще взима комисионните

От iNews.bg

Третият кабинет на Бойко Борисов ще е катастрофа. Това заяви по бТВ бившият депутат от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев, който обаче през двете години в миналия парламент работеше активно с граждански представители от Реформаторския блок. На сегашните парламентарни избори дългогодишният седесар се яви като кандидат на "Нова република”.

По повод победата на ГЕРБ срещу БСП представителят на традиционната десница, останала извън парламента, коментира, че хората просто "са реагирали прагматично". "Запазиха статуквото срещу това да не управлява БСП. Попаднаха обаче в клопката на Борисов", смята Андреев.

Запитан защо на предишните избори все пак се е явил като депутат от ГЕРБ, той обясни, че в началото на втория мандат е имало надежда за реформи, но след първата година е останал разочарован. Андреев уточни още, че никога не е членувал в партията на Борисов. И допълни: "Сам напуснах ГЕРБ, никой не ме е гонил".

"Формално няма значение дали ГЕРБ или БСП управлява, защото накрая всичко опира до това кой ще взима комисионните. Моделът не е "Кой”, а "Кои”, каза още кандидатът на "Нова република".  

Водещи

Най-четени