Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа 25.04 | 16:30

Според него "циганите в България трябва да подкрепят това предложение"

От iNews.bg

Отнемане на децата от техните родители и отиването им в приемни семейства, които по-добре ще се грижат за тези деца. Родители, които не пращат децата си на училище, са убили тяхното бъдеще! Това е инкубатор за престъпност - те остават неграмотни и нямат друг избор освен да убиват и да грабят, за да оцелеят, но те не са виновни. Тези родители унищожават децата си. Приемните семейства ще се грижат по-добре за образованието и бъдещето на децата.

Според него "циганите в България трябва да подкрепят това предложение".

Режисьорът обясни, че е приел номинацията, защото с ВМРО гледат в една посока, но уточни, че "по-скоро те мислят като мен".

Попитан зад какви каузи ще застане, ако замине за Брюксел, той отговори, че отива, за да помага на Ангел Джамбазки в посоката, в която той е тръгнал, защото той бил от най-работните евродепутати.

"Трябва да се измисли някакъв смислен закон за емиграцията, тъй като в Европа влизат огромна група хора, които не приемат нашата система. Трябва да се реши проблемът с огромната неграмотност в ЕС, това създава огромни маси хора, които лесно могат да бъдат манипулирани. Интеграцията на тези хора е проблем, защото те не желаят да се интегрират", допълни Слабаков.

Слабаков взе отношение и по темата "Апартаментгейт".

"Човек е невинен до доказване на противното. Странно е, че са обявени за виновни хора, преди да са завършили разследванията на съответните органи", заяви той и изрази готовност да декларира имотите си предварително, въпреки че не е длъжен да прави това.

Кандидат-евродепутатът изрази учудване, че досега нито един български представител в Брюксел не е казал и една дума за изкуство и култура и даде своята визия за проблемите в сектора.

"Трябва да има културен обмен между страните от ЕС, за да можем да се запознаваме с културните продукти на различните държави. Съществува конфекция от американски филми, а за да гледаш европейски филми, трябва да полагаш нечовешки усилия", завърши Андрей Слабаков.


Водещи

Най-четени