Мистър България 2003: Не съм племенник на Алексей Петров 24.03 | 12:20

„Задържането ми беше много интересен театър", смята Мирослав Йовчев, който бе арестуван за трафик на хора и сводничество

От Кремена Бедерева

"Нищо не ми е подсказвало, че ще вляза в тази драма”, каза в предаването "На светло с Люба Кулезич” по "Нова телевизия" Мирослав Йовчев, мистър България 2003, за задържането му по обвинение за трафик на хора и сводничество. 

"Задържането ми беше много интересен театър, който се разигра”, добави той. Според него не е било редно да бъде арестуван по този начин, тъй като той е световен шампион, печелил е най-голямата награда за мода в света, представял е страната ни в кампания на ООН. 

"Не съм го подозирала в сводничество. Това е последното нещо, което може да ми хрумне”, каза съпругата му Симона Йовчева. Тя разказа, че с Мирослав се познават от ученическите си години и никога не и е дал повод да се съмнява в него. 

"Познавам се с Антон Петров – Хамстера от 2010 година. Той се е възползвал от моите услуги като фитнес инструктор. Но не съм племенник на Алексей Петров, както се писа във вестниците”, каза още Йовчев. 

Той коментира и статиите във вестниците, където е определян като сводник. "Във времена, в които хората показно се палят, за какво се хвърлят пари за тези показни акции, арести и безсмислени статии във вестниците?”, попита съпругата му. 

Според него все още не може да се говори за съдебна грешка, защото делото не е влязло в съда. "Съдът е най-малко виновен”, каза Мирослав. Той помоли журналистите да проверят какво пише в делото, какви за обвиненията срещу него и да ги представят коректно на обществото.

Водещи

Най-четени