Мият улици в районите „Средец“ и „Възраждане“ в София 20.08 | 08:17

Забранява се се паркирането в съответните зони

От Филипа Тодева

В периода 20 – 24 август 2012г. екипите на консорциум "Титан София Център” ДЗЗД продължават миенето по карета в районите "Възраждане” и "Средец”. По време на дейността от 7.30 ч. до 16.30 ч. се забранява движението, престоя и паркирането на улиците, попадащи в съответните зони. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

За същия времеви период ще бъдат закривани участъците от "синя зона” и "служебен абонамент”, а гражданите ще бъдат уведомяване предварително с информационни листовки, които молим да не се разлепват от поставените места.

Консорциум "Титан София Център”ДЗЗД ще осигури поставянето на съответните знаци по временната организация на движението в съответствие със съгласувания график.

По време на лятното миене ще бъде осигурен авариен екип на "Софийска вода”, който да работи при възникване на проблеми с оттичане на отпадните води в дъждоприемните шахти.

Фирмите "БТК-VIVACOM” АД, "Топлофикация-София” АД, "ЧЕЗ Разпределение България” АД, "Улично осветление” ЕАД се задължават да оказват съдействие и своевременно да отстранят проблемите по шахтите, настилките, тротоарите и пътните платна в същия период, съобразно своите задължения.

Преди измиване на каретата, Центърът за градска мобилност ще направи преглед на всички свои съоръжения и ще отстрани повредите.

В този интервал от време собствениците и водачи на ППС, следва доброволно да преместят автомобилите си, с цел качествено извършване на дейността.

Непреместените от собствениците автомобили ще бъдат принудително преместени, като за новото им местоположение информация се получава от съответното РУП.

Водещи

Най-четени