Млад бургазлия отне живота си, като скочи от 15-ия етаж 10.08 | 11:27

Все още не е ясно защо младежът е предприел отчаяната постъпка

От Цанка Донкова

Млад бургазлия отне живота си като скочи от 15-ия етаж, съобщава Флагман. 23-годишният Дейвид Венциславов Стоянов се е самоуби като е полетял от високия бл. 61 в бургаския ж.к. "Изгрев".

Младежът се е хвърлил през терасата на жилището, където живеел заедно с майка си, разказват потресени жители на блока. Дейвид е дете на разведени родители и е от Бургас.

Младежът е роден е през 1991 година, бил затворен човек и според съседи имал известни психически проблеми. Те се изострили щом баща им напуснал семейството. Той не ходил на училище и завършил като частен ученик. С майка си редовно се карали. Заради това и съседите дори не им е направило впечатление дали днес е имало скандали.

Рано сутринта младежът е излязъл на терасата и е скочил от 15-ия етаж. От първите етажи на блока разказват, че са чули силен тътен, но не обърнали особено внимание. Едва 30-ина минути по-късно всички подскочили от виковете на възрастна жена, която пищяла в несвяст над трупа на момчето.

Тялото на Дейдив е паднало в тревата до пътеката към главния път. Веднага е извикана полиция и Спешна помощ. Трупът вече е откаран в бургаската морга. Изяснява се защо младежът е предприел отчаяната постъпка.

Водещи