Млад мъж има нужда от нашата подкрепа! 29.02 | 17:19

Румен Димитров Станиславов е пострадал след зрив на камина с водна риза

От Беатрис Николoва

Семейството на Румен Димитров Станиславов набира средства за лечението му. Тежките моменти в семейство на Румен започнали през декември 2009 година, когато синът им пострадал след взрив на камина с водна риза.

Румен изпаднал в клинична смърт, а след това и в кома. Ден по-късно му е направена животоспасяваща операция на главата, отстранени са два големи хематома. Множеството изгаряния по тялото му са лекувани в състояние на кома, в което той останал. На по-късен етап е преместен във ВМА - Варна, където състоянието му е стабилизирано.

През месец март е изписан от болничното заведение в състояние на будна кома. Направено е раздвижване на крайниците, при което са се появили първите движения на краката. През 2011 година е направена операция в София, след която Румен започнал да си служи с лявата ръка.

Румен е одобрен за лечение в болница "Гювен" в Анкара, Турция. 8 000 долара са необходимите средства за стимулиране на мозъчната активност и подобряване на подвижността на крайниците му, които са в състояние на тежка квадри пареза.

Единственият човек, който полага грижи за Румен, е неговата майка. Средствата, с които разполага са крайно недостатъчни, затова Ви призоваваме ако можете помогнете! Баща му е починал.

Нека всички заедно да помогнем на един млад човек да живее пълноценно и да има шанса да проходи!

Можем да го направим със смс "DMS RUMEN" на 17 777 за всички мобилни оператори.

 

 

Водещи

Най-четени