Млад шофьор се оказа рейсърът, който поломи 5 коли в Пловдив! Със счупена челюст е, спътникът му също оцеля 13.05 | 19:02

Реното е летяло в града с над 100 километра в час и се блъска в бордюра на отсрещното отстровче, след което с бясна скорост помита пет паркирани един до друг автомобила и попада пред автобусна спирка

От iNews.bg

21-годишният Георги Тодоров Георгиев е пияният рейсър, който яхна бургаското си Рено с над 100 км/ч и помля пет паркирани коли в пловдивския кв. Тракия, пишат колегите от сайта Флагман.бг. За краткия си стаж зад волана той има пет нарушения на пътя, свързани с превишена скорост и неспазване на пътни знаци, последното от които е отново в Пловдив преди 4 месеца. 

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ЕКШЪНА ТУК

Георги е настанен в болница с множество травми в областта на главата и счупена челюст. Там ще му бъде направен и тест за нарокотици. Карал е пиян, твърдят от полицията. "С техническо средство е установена употреба на алкохол 0,96 промила в издишания въздух", обясни пред Нова тв гл.инспектор Ботьо Гергинов от "Пътна полиция"- Пловдив.  Започнато е досъдебно производство за причинени имуществени вреди при настъпилото ПТП.

В колата е пътувал и негов приятел на 20 години, като двамата веднага са откарани в болница.

Жители на няколко блока в квартала разказват, че около 4.30 тази сутрин мощен тътен ги вдигнал на крак. Когато излизат навън и виждат смачканите автомобили, хората от блока са в шок.

Златка не може да сдържи сълзите си. Нейният автомобил е с най-големи щети.  "Трябва да му се отнеме книжката и поне 10 години да няма право да кара кола", каза Георги Камбуров.

Нито един от пострадалите автомобили няма застраховка автокаско.

По първоначални данни лек автомобил, който се е движел с над 100 километра в час се блъска в бордюра на отсрещното отстровче, след което с бясна скорост помита пет паркирани един до друг автомобила и попада пред автобусна спирка. При удара една от колите и изхвърчала на няколко метра и се е ударила в дърво.

Два подобни екшъна от "Бързи и яростни" се разиграха в Бургас миналия уикенд. 39-годишният Николай Дачев прелетя през главните улици на Бургас и се вряза в дървения подиум на площад "Тройката", след което даде абсурдни обяснения за постъпката си. Само часове по-късно 22-годишният Антон Михов подкара мощна G класа и предизвика брутално автомеле на ул. "Митрополит Симеон", 6 паркирани коли бяха смазани до неузнаваемост. 

снимки видео от ПТП: trafficnews.bg и Нова телевизия

Водещи

Най-четени