Мъж нахлу с нож в дома на бившата си – съседите я спасяват 30.01 | 11:49

27-годишният системно тормозел жената

От Филипа Тодева

Задържан е 27-годишен ботевградчанин, опитал да нахлуе въоръжен в дома на бившата си приятелка, съобщиха от полицията в града.

На 28 януари около 22:30 часа в РУП-Ботевград е получен сигнал от 37-годишна жена, която силно разтревожена съобщила за възникнал скандал и сбиване пред входната врата на жилището си. Незабавно към адреса били изпратени полицейски служители, които задържали на място 27-годишния В. Н., който въоръжен с нож опитвал да проникне в апартамента.

Съседите, които били свидетели на случилото се, опитали да озаптят пияния мъж, което предизвикало скандал и сбиване с тях, но бързата реакция на униформените предотвратила по-нататъшното разрастване на конфликта и извършителят бил задържан, без някой да пострада.

Впоследствие било изяснено, че В. Н. системно е упражнявал тормоз над жената, поради което му е била издадена и ограничителна заповед. Тъй като и това не го спряло, му били съставени множество предупредителни протоколи от служителите на реда, веднъж бил и задържан. Извършителят остава в полицейския арест за срок до 24 часа.

Водещи

Най-четени