Мъж опита да спаси живота си, като шофира ранен 10 км 24.03 | 18:11

Той бил прострелян на няколко места

От Христина Рафаилова

Инстинктът за самосъхранение е по-силен от всичко. Това доказа мъж, прострелян на няколко места, който шофира10 км, за да получи спешна медицинска помощ. 

58 – годишният Емил Асенов беше ранен в роднинска свада в дупнишкото село Дяково.

След като бил уцелен няколко пъти, той се качил на автомобила си и го подкарал към болницата в Дупница, пише  struma.bg.

С последни сили жертвата влязла в приемната на здравното заведение, където се свлякъл целият окървавен. На помощ веднага му се притекли лекари и персонал. Раните на Асенов са били в двата му крака и ръката.

Пациентът спешно е бил транспортиран в "Пирогов", тъй като най-вероятно сачма е засегнала важен кръвоносен съд и мъжът не усещал ръката си.

Инцидентът, в който Емил пострадал, станал заради свада между зетя на брат му  Кирил Колчаков и зетят на брат му. 

По време на караницата Колчаков извадил незаконната си ловна пушка и  прострелял Е Асенов, който в този момент  се занимавал с асмите на двора.

Дежурните лекари в събота съобщиха, че Емил Асенов е загубил много кръв и има опасност за живота му. Не се знае и дали сачмите в краката му не са засегнали мускули.

Стрелецът Кирил Колчаков е задържан за 24 часа в РУП - Дупница. Срещу него е започнато досъдебно производство за притежание на незаконно оръжие и за опит за убийство на Емил Атанасов.

Водещи

Най-четени