Мъж се озова в болница след хвърлена тухла по патрулка 17.03 | 16:25

Полицаи в Гоце Делчев го пребили жестоко в ареста, твърди активист на БСП

От Диана Цветкова

Млад мъж е с комоцио в болница, след като е бил пребит от полицаи в Гоце Делчев, съобщава електронното издание на вестник Струма.

33-годишният Благой Падарски е бил пребит в полицейското управление, защото е хвърлил тухла по полицейския автомобил, казва пред изданието председателят на БСП в града Николай Абаджиев. В момента младият мъж се намира в местната болница, в тежко състояние с комоцио, като достъпът до него е ограничен.

До него не се допускат нито членовете на семейството му, нито дори адвоката му, а болничната му стая се охранява от полиция. Близките му се опасяват, че може да му бъде оказан натиск, за да не свидетелства за случилото се.

По първоначална информация 33-годишният мъж е бил арестуван за снемане на обяснения, защото замерил преминаваща патрулка с тухла. Веднага след това е арестуван за снемане на обяснения.

Баща му твърди, че пир попадането в районното синът му е бил единствено със счупен крак, а самият родител е изпаднал в шок, когато е видял в какво състояние е детето му в болницата.

Водещи

Най-четени