Мярката за неотклонение на Атанаска ще се гледа в понеделник 12.04 | 19:50

Срещу нея е повдигнато обвинение за умишлено убийство

От iNews.bg

Мярката за неотклонение на задържаната за убийството на 8-годишната Александра Атанаска Георгиева ще бъде гледана в понеделник. Срещу нея е повдигнато обвинение за умишлено убийство, съобщава БНР.

Роднините на Атанаска не вярват, че тя е извършителят. Собственикът на хотела, който беше щурмуван вчера от полицията, обмисля да съди МВР.

Светлана Димитрова, майката на задържаната за убийството на първокласничката от Поморие Атанаска Георгиева, беше категорична, че дъщеря й не е убийца.

Северина, съпругата на хотелиера Веселин Тошев, чийто хотел беше щурмуван, също не можа да намери обяснение защо е била задържана и тя. Твърди, че полицаите са действали грубо.

"Майка ми даже са я заплашвали с пистолет", каза Северина, която също не вярва, че сестра й е извършила убийство.

Веселин Тошев, собственик на хотела, също не можа да намери обяснение за случилото се. Според него, бащата на убитата Александра Веселин Тодоров-Германеца може да е искал да го очерни, но не намира смисъл защо. Не разбира и защо са разбивани вратите на хотела, след като е било оказано съдействие от страна на служителите. Обмисля да съди полицията.

Водещи

Най-четени