НА ЖИВО: Протестите продължават с пълна пара 57-ми ден поред! Хаджигенов: Мирни сме като на курс по икебана 03.09 | 21:17

Гражданите приветстваха „Отровното трио“, което малко преди началото на протеста обвини правителството на Борисов за грозните действия на насилие снощи. Според тях това е театрална постановка, която има за цел да убеди българското общество, че протестът не е мирен

От iNews.bg

57-ми ден поред продължават уличните вълнения на предимно млади и образовани хора, които са непреклонни и искат осатвките на Борисов и Гешев, както и Доган и Пеевски да не са кукловодите на паралелната държава, разпределяща благата и решаваща съдби.

Гражданите изпълниха пространството до Президентството с познатите вувузели и скандирания. Протестиращите не се стреснаха от снощните сблъсъци между полицията и младежи, приличащи на футболни запалянковци, и отново дойдоха в Триъгълника на властта.

Гражданите приветстваха "Отровното трио", което малко преди началото на протеста обвини правителството на Борисов за грозните действия на насилие снощи. Според тях това е театрална постановка, която има за цел да убеди българското общество, че протестът не е мирен.

"Това е най-мирният протест, той е сравним с курс по Икебана", обясни адвокат Хаджигенов. От "Отровното трио" обещаха също така да сезират посланиците на ЕС и САЩ за случилото се вчера, което отдалечава България от Европа и я доближава до диктатурите в Централна Азия.

Хиляди граждани скандират "Оставка", "Мафия" и "Мутри вън".

Където е текло пак ще тече, но ние първо трябва да отпушим коритото, каза млад мъж от сцената на протеста. Засега "Оставка” – и отново започнаха скандирания. Това, което направихме вчера е успех. На вас "Браво”, обърна се млада жена към всички протестиращи на площада. 

ПО-ДОЛУ ВИЖТЕ РЕДИЦА АКТУАЛНИ ВИДЕА

Водещи