Нагло убийство на криминално проявен в Своге 21.05 | 07:46

Красимир Гочев - Шмид, сочен за страшилището на града, е убит пред дома си

От iNews.bg

Красимир Гочев - Шмид е бил разстрелян пред дома си в Своге, съобщава TV7. Името му се спряга като един от играчите на наркопазара в Люлин, Надежда, Своге и Костинброд. Защитени свидетели, приближени до Йоско Костинбродския твърдят, че Шмид заедно с Красимир Цанов-Будин се опитва да наложи контрол върху продажбата на наркотици. Красимир Гочев обаче отхвърляше тези обвинения.

Малко преди 22 часа Красимир Гочев – Шмид е тръгнал към дома си. Убиецът го е причакал близо до гаража на къщата му. След като Гочев е паркирал и е излязъл от колата си, куршумите са го застигнали. Шмид е загинал на място, а нападателят му е успял да избяга незабелязано.

Сигналът за застреляния 34-годишен мъж е бил подаден снощи в полицията в 22:10 часа. Тялото на застреляния Красимир е намерено на кръстовището на улиците "Хр. Смирненски” и "Раковски” в центъра на град Своге.

Дежурният полицай в кметството разказва, че е чул две пукания като от пиратка и е помислил, че се подготвя заря.

В момента на мястото на престъплението продължава вторият оглед на мястото на стрелбата. За момента е ясно, че убийците са избягали с кола от мястото на инцидента. Полицията е поставила патрули по целия път от Своге до София, както и в районите около София с идеята да залови евентуалните извършител, допълва БНР.

По непотвърдена информация наскоро Шмид е бил предупреден за готвено срещу него покушение.

34-годишният Красимир, който е бил убит с 6 куршума, е криминално проявен. Той има няколко криминални регистрации за грабежи и за други видове престъпления.

Водещи

Най-четени