Найденов изчисли, че Божков е давал по 2 милиона месечно за държанки, антични предмети, убийства и яхти 17.06 | 11:27

"Череп, ако написаното от теб е истина, сега представи банкови извлечения за другите ти кеш разходи", зове собственикът на Ефбет

От iNews.bg

Босът на Ефбет - Цветомир Найденов, не закъсня с ироничния си коментар след поредната инересна Фейсбук изява на Васил Божков. Именно Найденов е човекът, който изкара далаверите за стотици милиони на Божков, а оттам тръгна лавина с доказателства за редица престъпления на хазартния бос.

Този път Найденов се ядоса на твърденията на бившия си съдружник, който алармира, че е платил рекет от почти 70 милиона лева за 3 години на премиера Борисов, финансовия министър Горанов и Менда Стоянова.

Като контра Найденов прави списък с редица развлечения, които Божков е обожавал и харчел милиони месечно, за да си ги достави, правейки внушение, че сумите от банковите извлечения, осветлени от Божков, са отивали за забавления и хобита, а не за корупция на държавната върхушка.

ЕТО КАКВО НАПИСА ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ:

Обвиняемият велинградски измамник и убиец Васил Крумов Божков отново се опитва да прави внушения и да манипулира. Как ще докаже, че теглените суми са дадени за подкуп?

Череп, ако написаното от теб е истина, сега представи банкови извлечения за другите ти кеш разходи за :

1. Купуване на намерените в офиса ти хиляди иманярски предмети.

2. Купуване на стотиците ти скъпи картини, намерени в офиса и именията ти

3. Ежемесечно даваните пари в плик, в столичен ресторант, на десетките служители на ДАНС, МВР, НАП, Прокуратура, ДКХ, ГДБОП, СГС, ВАС ....

4. Поръчковите побои от 2017 г насам...ако има и някое убийство, че тези лица с инициали Б.С . и А.П. ме съмняват много в кой период са извършени.

5. Рзходите за поддръжка на "Армията” от плеймейтки и държанки.

6. Разходите кеш по време на дългите ти ваканции по най-скъпите курорти и места на планетата, където един обяд или вечеря е по 25 000 евро без особено отпускане... и бакшишите са от 1000 евро нагоре само за предоставяне на пепелник.

7. Кеш разходите за поддържане на именията ти в България и чужбина, които са на стойност над 200 млн лева.

8. Кеш разходите за поддържане на яхта и самолет, който са на стойност 120 млн лева

По най-груби сметки за тези 8 пера, ти си харчил над 2 милиона лева КЕШ всеки месец.... давай още платежни, Череп лъжлив!

#бъдетеограбени
#бъдетеощавени
#бъдетеизлъгани
#черибабащевиоправи


Водещи

Най-четени