Нападнаха старозагорски лекари 13.12 | 15:28

Двайсетина роми са нахлули в реанимацията на спешното отделение на Стара Загора и са ги нападнали

От Кремена Бедерева

Двайсетина роми са нахлули в реанимацията на спешното отделение на Стара Загора и са нападнали медицински специалисти - лекар, медицинска сестра, фелдшер, които в момента дават спешна помощ на пострадала при катастрофа жена. Това съобщи за БТА д-р Чавдар Попов, началник на отделението.

Най-пострадал при инцидента е фелдшерът, който е с травми по лицето. Дежурният лекар на спешното отделение д-р Николай Борисов е извикал полиция.

Д-р Борисов поясни, че зад линейката, която возела пострадалата жена, се движел автомобил, шофьорът на който използвал предимството на линейката, а на едно от кръстовищата я засякъл. Двамата шофьори излезли от автомобилите и между тях е започнало пререкание.

Случаят се разследва от Второ РПУ в Стара Загора, съобщи за БТА директорът на Областната дирекция на полицията в Стара Загора комисар Алекси Алексиев. От лицата, които са пътували в автомобила, са снети обяснения.

Няма задържани. Има образува преписка, продължава работата по изясняването на причините за инцидента, добави комисар Алексиев.

Водещи

Най-четени