Нелепо! 22-годишен падна от 6-ия етаж, докато обира апартамент в Бургас 03.07 | 14:20

Мъжът е загинал на място

От iNews.bg

22-годишен падна от 6-ия етаж, докато обира апартамент в Бургас. Вчера (2 юни) в 02:55 часа в Пето Районно управление "Полиция” - Бургас е получено съобщение от 30-годишен мъж от Игнатиево, обл. Варна. Той се оплакал, от апартамента му в хотел "Зорница”, в к-с "Зорница”, бл. 45, ет. 6, е извършена кражба на мобилен телефон.

При извършения оглед полицейските служители забелязали на земята от североизточната страна на сградата мъж на видима възраст около 20 години. Пристигналият на място екип на Центъра за спешна медицинска помощ-Бургас констатирал смъртта на намерения мъж, който вероятно е паднал след извършване на кражбата на мобилния телефон от шестия етаж на зданието.

В близост до тялото е намерен откраднатият мобилен телефон. В резултат на оперативно-издирвателните дейности, предприети от служители на Пето Районно управление "Полиция” - Бургас, е установена самоличността на падналия мъж – това е криминално проявеният и осъждан М.Х., 22-годишен от бургаския квартал "Победа”. Работата по случая продължава.

Водещи

Най-четени