Немислимо! Момче намушка 50 пъти бременната си приятелка и се хвърли под влака 14.07 | 11:28

Пострадалата е приета по спешност в хирургичното отделение на болницата в Мездра

От iNews.bg

16-годишно бременно момиче е било намушкано повече от 50 пъти с нож. Извършителят след деянието е сложил край на живота си, съобщава "Конкурент". По непотвърдена информация той е бил приятел на пострадалата.

В 22:20 ч. в неделя (13 юли) в районното управление на полицията е получен сигнал, че в Роман има намушкано с нож момиче. На място веднага е пристигнала полиция. Установено е, че в двор на къща, стопанисвана от 23-годишния Адриан А., се е разиграла кървава драма.

16-годишното момиче, което е от село Кунино, е викало за помощ. Крясъците ѝ са били чути от съседката В. Д. Пострадалото момиче И. Т. е заявила, че многократно е била намушкана с нож вътре в къщата от Адриан, след което той е избягал навън. Момичето е било транспортирано от служители на спешния център, а местопроизшествието е било запечатано от полицията. Започнато е издирване на извършителя.

В 23:00 ч. в полицията е получен сигнал от дежурен служител на "Транспортна полиция", че в района на жп надлеза в Роман има прегазено лице от влак, което е починало на място. По данни на машиниста на влака човекът сам е скочил.

При извършения оглед на тялото от служители на реда и последвало разпознаване е установено, че тялото е на Адриан А. Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Враца.

Към момента 16-годишната И. Т. е транспортирана и приета по спешност в хирургичното отделение на МБАЛ–Мездра, където ѝ е извършена операция.

По случая е образувано ДП по описа на РУП-Роман.

Водещи

Най-четени