Нечувано! Откраднаха тоалетна от "Тракия" 20.08 | 12:34

Това е първата кражба на нужник в България

От Кремена Бедерева

Откраднаха химическа тоалетна от АМ "Тракия” в района на Нова Загора, съобщи вестник "Стандарт”. 

Кражбата е станала в края на миналата седмица. Това е първата кражба на тоалетна в България.

Представител на фирмата е заявил кражбата в полицейското управление на Нова Загора, потвърди говорителката на полицейската дирекция в Сливен Първолета Мандинска.

"Колегите са категорични, че никой досега не е предполагал и няма спомен за подобна кражба на тоалетна”, обясни Мандинска.

След откриването на новия участък на АМ "Тракия" в началото на юли бяха поставени химически тоалетни в няколко участъка.

В началото на месеца бяха монтирани 22 броя санитарни възли по площадките за отдих в посока от Стара Загора до Бургас от автомагистрала "Тракия". Ден по-късно бяха поставени и останалите 22 броя в участъка от Бургас към Стара Загора.

На 15 юли последният участък от магистрала "Тракия" - от пътен възел Зимница до Карнобат, бе пуснат. След 40 години строителство той бе официално открит.

Общата дължина на Лот 4 от Ямбол до Карнобат е 49,08 км. От тях първите 15 км бяха завършени и пуснати в експлоатация през август 2012 г. Общата дължина на Лот 2, 3 и 4 е 115 км, като финансирането е осигурено по Оперативна програма "Транспорт".



Водещи

Най-четени