Нинова: Нито съм стъпвала в офиса на Божков, нито съм получавала нещо от него 11.06 | 12:38

Да започват да отговарят онези, които 11 години управляват България, призова тя

От iNews.bg

Познавам тактиката на Борисов. Когато е притиснат в ъгъла, той и ГЕРБ винаги се опитват да въвлекат и опозицията в проблема и да прехвърлят отговорност. В личен план - в последните месеци срещу мен се води изключително агресивна компроматна война заради избора на председател на БСП. Изхождайки от тези две неща, виждам, че ГЕРБ се опитват да въвлекат мен и чрез мен БСП в този казус.

И тъй като той вероятно ще продължи дълго, и за да не се налага да отговарям на всяка димка, хвърлена от тях - ще ви кажа следното:

"Никога не съм стъпвала в офиса на Васил Божков. Не съм пращала и посредници. Никога не съм искала или получавала от Божков сам или в присъствието на Златев пари или подкрепа, или друга облага за себе си- лично или като председател на БСП за партията. Всеки, който твърди, че съм имала тайни договорки с него и други бизнесмени, да извади доказателства или да сигнализира органите за извършени от мен нерегламентирани действия. Да започват сега да отговарят на въпроси онези, които 11 години управляват България."

Водещи