Нова партия на политическия небосклон 25.01 | 15:36

"България без цензура" вече е партия, с лидер Николай Бареков

От Кремена Бедерева

Нова партия се появи на политическия небосклон у нас. Движение "България без цензура" вече е партия, с лидер Николай Бареков.

"В един отбор се събраха отрочетата на Луканов - Румен Петков, Първанов, Кунева, Борисов, Костов, Цветанов. За тези ли стари муцуни да излезе да гласува българският народ? За разлика от Станишев, Кунева, Борисов, заставам и казвам - готов съм да оглавя "България без цензура”, избран от хората и да кандидатствам за министър-председател”, каза още Бареков.

Българският народ има нужда от политическа смелост, като нашата, каза Николай Бареков на учредяването на партията "България без цензура". Искаме управление, което ще си заслужим, най-малкото в два политически мандата, в средата на първия мандат ще има рязко подобрение на доходите на хората, в края на втория - ще искаме референдум за свикване на Велико народно събрание. Ще искаме намаляване на партийни субсидии и ликвидиране на депутатските имунитети.

Желая примирие и обединение с българската нация. Не търся възмездие, не търся отмъщение, никога няма да изляза и да кажа на едните - червени боклуци или сини боклуци, каза Николай Бареков.

"Искаме да променим начина на правене на политика в България, имаме готови икономически и политически решения на основните проблеми в България днес, бедност, икономика, корупция. Ще осигурим работни места за всички български граждани, и по-високи доходи, при полагане на труд, от тяхна страна. Ще извършим всички необходими реформи, гарантирайки, приемственост, прозрачност и изкореняване на корупцията, която в големи мащаби е засмукала като смог българското общество. Призовавам в Наказателния кодекс да не се отменя доживотното наказание, защото в следствие на управлението ми редица политици ще бъдат разследвани и вероятно вкарани в затвора”, каза Бареков.

Чрез подкрепа за българския бизнес-малкия, средния, гарантираме икономически възход, следствие на него, осигуряване на работа, по-високи доходи, сигурност на майките, децата и пенсионерите”, заяви Бареков.

Водещи

Най-четени