Нови промени в движението в центъра на София заради уличните ремонти 10.07 | 09:06

Спира се движението по северното платно на булевард "Патриарх Евтимий" между бул. "Витоша" и ул. „Цар Самуил"

От iNews.bg

В центъра на София се въвеждат още промени в организацията на движение, заради ремонтите по ул. "Граф Игнатиев", бул. "Васил Левски" и "Патриарх Евтимий" и поради строителството на третия лъч на метрото.

Спира се движението по северното платно на булевард "Патриарх Евтимий" между бул. "Витоша" и ул. "Цар Самуил", колите ще минават само по южното в посока бул. "Ботев". В същото време южното платно на булеварда няма да се ползва от "Граф Игнатиев" до "Хан Крум", а движението ще е по северното в посока бул. "Витоша".

Забранява се влизането на автомобили по северната лента на бул. "Васил Левски" между ул. "Проф. Михайлов" и "Граф Игнатиев". Движението съответно ще се извършва по южното в посока Графа.

Обръща се посоката на движение на ул. "Цар Самуил" между бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Хан Аспарух". В тунела под НДК колите към бул. "България'' ще карат върху трамвайната линия.

По много улици в центъра на столицата се забранява престоят и паркирането и се закрива Синята зона. Промените ще са валидни до 9 януари 2019 г.

Водещи

Най-четени