Новият шеф на полицията в Пловдив на война с джигитите на пътя 01.08 | 11:45

Предстои масовата паспортизация – ще се създаде организация за улесняване на гражданите, увери Йордан Рогачев и добави, че полицията ще съдейства изцяло на институциите, които са отговорни за справянето с чумата по свинете

От iNews.bg

Изненадващо новоназначеният шеф на пловдивската полиция - Йордан Рогачев, разкри какви ще бъдат приоритетите му на новия пост. Бившият директор на областното звено на МВР в Пазарджик даде да се разбере, че засега не предвижда да прави чистка сред екипа, който завари от предшественика си - Атанас Илков.

Пред радио "Пловдив" Рогачев бе категоричен: Запазвам същия екип. Смятам, че ще се справим, че ще осигурим спокойно протичане на изборите за местна власт, които се задават в края на октомври".

Новият шеф ще заложи най-вече на борбата с конвенциалната престъпност, на разпространението и на прозиводството на наркотици, намаляване на пътната травматичност и засилване контрола над участниците в движението.

"Предстои масовата паспортизация – ще се създаде организация за улесняване на гражданите", увери той и добави, че полицията ще съдейства изцяло на институциите, които са отговорни за справянето с чумата по свинете.

Водещи