Нощ на недоволство отново! Полицаите блокират София и големите градове 04.11 | 18:49

Стотици служители на силовите ведомства и тази вечер протестират

От iNews.bg

За втора поредна вечер полицаите в София и големите градове излизат на протест, като блокират най-важните централни пътни артерии.

В София вече е затворен "Орлов мост". Над 300 униформени спряха движението в посока кв. "Младост", както и по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в посока на Военната академия.

Блокирани за кратко бяха и кръстовища по бул. "Цар Борис Трети", улица "Тодор Каблешков" и бул. "Овча купел".

В района на Пловдив униформените затвориха изхода за Пазарджик. Там в протеста участват и служители от затворите и общият брой на протестиращите надхвърли 200 души.

Образува се колона по пътя от Пловдив за Пазарджик дълга над километър. Блокадата на пътя продължи около час и полицаите пропускаха само автомобили на Спешна помощ.

След това група полицаи блокира в Пловдив трафика по бул. "Цар Борис III Обединител”.

Блокадите не подминаха и Варна. Стотици служители на МВР, Министерство на правосъдието и на Министерството на отбраната застанаха на пешеходната пътека на кръстовището на булевардите "Владислав Варненчик” и "Република” на изхода на Варна в посока АМ "Хемус”. И към момента движението е блокирано, а десетки леки и товарни автомобили са в задръстване. На пракктика излизането от града не е възможно. М

Затваряне на централни улици и булеварди има и в Пазарджик. Там протестиращите блокираха част от кръговото кръстовище на изхода на Пазарджик в посока Пловдив.

Всички автомобили, излизащи от Пазарджик се отклоняват по обходен маршрут.

Водещи

Най-четени