Община Ботевград асфалтира пътя до вилата на Близнашки „от добро сърце“ 11.09 | 17:34

„Не се подмазват или нещо...“, смята премиерът

От Филипа Тодева

Само месец измина откакто бе назначен за служебен премиер, но ето, че Георги Близнашки вече ще пътува по чисто нова асфалтирана улица до вилата си в Ботевградско. Затова заслугата е на общината, която наскоро ремонтирала пътната отсечка в село Врачеш. bTV информира, че са асфалтирани са дори подстъпите към неговите гаражи.

В края на август в региона имало празник и премиерът обещал да дойде. Улицата веднага била ремонтирана. Кметът на Врачеш признал, че от началото на годината са ремонтирани няколко улици, но наскоро - само тази. Парите са били осигурени от бюджета на община Ботевград. От там обясниха, че често дават пари за селото.

"Къде пише, че не трябва да асфалтираме улиците на премиерите? Даже ако знаех, че това е улицата на Близнашки, щях да я асфалтирам първа”, заяви кметът Георги Георгиев.

Близнашки има свое обяснение за ситуацията: "Направили са го от добро сърце, не са искали да се подмазват или нещо...”. Според него по този начин хората са изразили уважението си към своя съгражданин, поел отговорност в тежък момент.

Водещи

Най-четени