Общото между „Атака“ и ДПС според политическия номад Камен Петков 23.02 | 08:51

Вижте на какво се дължи странната рокада, която направи бившият националист

От iNews.bg

Бившият националист Камен Петков беше една от изненадите на предсрочните парламентарни избори. Всички, които следят политическите процеси, вероятно го помнят като националист. Той обаче се появи в листите на ДПС за парламентарния вот.

"Принципите ми ме заведоха в "Атака” и същите принципи ме изведоха оттам и пратиха в ДПС. Моите думи може да ви звучат еретично, но ДПС е патриотична партия за мен, а Ахмед Доган е изградил и запазил етническия мир в България", коментира метаморфозата в политическите си убеждения Камен Петков пред bTV.

Докато бил в "Атака” бившият депутат, определял ДПС като "дявола”. Оказало се обаче, че много греши. Според него е изказвал позиция, без да познава хората там. Той е категоричен, че ДПС са му простили и самият председател на партията Мустафа Карадайъ го е извикал и поканил да се присъедини към тях.

"Оставам патриот и националист. Доган се жертва за България, той и ДПС през всичките години не се уплашиха да са най-обижданите и неразбраните”, категоричен е Петков. 

Най-четени