Обявиха конкурс за име, лого и слоган на бъдещата ОПРР 05.03 | 16:55

Наградата е парична. Право да участват имат всички

От Андриян Георгиев

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обявява конкурс за име, лого и слоган на бъдещата оперативна програма за регионално развитие 2014-2020 г.

Право на участие в конкурса има всяко българско и/или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения. За юридическите лица всеки от участниците се представлява от управителя/управителите си или от специално упълномощени с нотариално заверено пълномощно лица.

Всеки кандидат в конкурса може да представи предложение по една (например само за име) или повече обособени позиции (например за лого и слоган).

Всеки кандидат в конкурса има право да представи не повече от 1 предложение.

Представените работи трябва да са изготвени единствено за целите на този конкурс. Всеки участник в конкурса носи отговорност за авторството и оригиналността на разработката си.

Срокът за представяне на предложенията е до 16 часа на 7 май 2012 г.

Журито ще разполага с 1 месец – от 8 май до 8 юни, да класира участниците в конкурса. В този период оценяващите могат да изискват от класираните на първо, второ и трето място да доработят предложенията в съответствие с изискванията.

На 11 юни 2012 г. класираните ще бъдат обявени публично, а на 11 юли – ще бъдат изплатени паричните награди.

Пълната документация за участие в конкурса можете да намерите на сайта на МРРБ, в секция "Профил на купувача”, подсекция "Покани за оферти”, и на интернет страницата на ОП "Регионално развитие” 2007-2013 г., www.bgregio.eu, секция "Актуални обществени поръчки по Приоритетна ос 5”.

Водещи

Най-четени