Опит за убийство на шефа на силистренските антимафиоти потресе града 07.06 | 11:25

На Илиян Великов са нанесени няколко удара с нож по тялото и главата, инцидентът е станал посред бял ден пред сградата на МВР

От iNews.bg

Опитаха да убият шефа на силистренските антимафиоти посред бял ден пред сградата на МВР в града, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. 

Около 9,20 часа пред сградата на ОД на МВР - Силистра, по време на среща между началника на сектор БОП в ОД на МВР в Силистра Илиян Великов и Мартин С.М., последният е нанесъл няколко удара с нож по тялото и главата на полицейския служител.

На Илиян Великов са причинени разкъсно-контузни рани и охлузвания. Настанен е в хирургично отделение на болницата в Силистра без опасност за живота.

Нападателят Мартин С.М. е установен и незабавно задържан от органите на реда за срок от 24 часа. Открит и иззет и ножът, с който са причинени нараняванията. Окръжната прокуратура в Силистра образува досъдебно производство за опит за убийство на Илиян Великов.

В момента се извършват неотложните следствени действия – оглед на местопроизшествие от двама следователи от следствения отдел на Окръжна прокуратура – Силистра. Разпитват се свидетели. 

Водещи

Най-четени