Орешарски си взе седмица за отдих 17.08 | 16:46

Лютви Местан пък остава в София, обяви самият той, но през уикенда отскача за риба

От Кремена Бедерева

Министър-председателят Пламен Орешарски си е взел едноседмичен отпуск, през който правителството ще бъде ръководено от вицепремиера Зинаида Златанова, научи "Труд".

Кабинетът обяви, че няма да излиза в дълга почивка, но министрите ще ползват кратки отпуски през август, когато депутатите са във ваканция.

"Приятно довършване" - така депутати се разделяха до септември в петък, след като посред ваканцията си гласуваха и преодоляха ветото на президента Росен Плевнелиев върху актуализацията на бюджета.

От ГЕРБ и БСП имаше най-много хора с тен.

Социалист бе пътувал сутринта от Халкидики, за да се яви на работа, избраничка от ГЕРБ призна, че е дошла направо от плажа в залата. Няколко депутати, основно от ГЕРБ, се изсипаха на летището с първия полет в 5,20 ч. вчера сутринта.

Лидерът на ДПС Лютви Местан остава в София, обяви самият той, но през уикенда отскача за риба - кльонкане по Дунав. Това е метод за улов на сомове, обясни Местан.

Шефът на бюджетната комисия Йордан Цонев, който почти не е почивал през ваканцията заради ветото, бе засечен от "Труд" на летището малко след заседанието вчера. Цонев е народен представител от Варна.

Водещи

Най-четени