Осем са ранените в бруталната катастрофа на "Цариградско" 10.07 | 22:12

Няма загинали по време на инцидента, една жена е в изключително тежко състояние

От Христина Рафаилова

Осем са ранените при тежката катастрофа на бул. "Цариградско шосе" в столицата. За момента няма смъртни случаи, съобщи bTV. Между пострадалите има и дете. Единият от тях в много тежко състояние. 

По данни на очевидци таксиметровият шофьор е карал с над 140 км/ч в бус лентата.

Двама от пострадалите са били приети в "Пирогов" и след това са освободени.

"24 часа" съобщи, че към 21:20 часа две линейки докарали пострадали хора от катастрофата. Очаквало се да пристигнат още четири линейки.

Пострадалите били със счупени крайници и спукани далаци.

По информация на TV7 детето е нa 6 години и e с мозъчно-черепна травма. To  е откарано в Окръжна болница. Там се намира и неговата майка, която също е в тежко състояние. В шокова зала се борят за живота на млада жена. Три жени и двама мъже се намират в "Пирогов". В интензивното отделение на Центъра за Спешна помощ е приет мъж на 27 г. с тежко счупване на крака.

Жените са на възраст между 28 и 43 години. 27-годишен мъж е със счупен таз и има съмнения за кръв в корема, съобщава "Фокус". Една от жените е с контузия на дясната китка и десния глезен. Друга е с оплаквания за болки в ходилата и в момента ѝ се правят снимки. Другата пострадала е с рана на главата и лекарите я шият. 

Според свидетели на трагичния инцидент таксито е помело поне 20 души. 

Водещи

Най-четени