Оставката на Орешарски "взриви" Facebook 23.07 | 19:06

Тема номер едно в социалната мрежа е оттеглянето на кабинета

От Мая Александрова

Пламен Орешарски депозира оставката на правителството в деловодството на Народното събрание. Само за час социалните мрежи гръмнаха. Темата е ясна – коментарите – цветни, колоритни, радостни, но и носят усещането за очакване.

Предлагаме няколко поста:

"Кабинетът на Орешарски си отива, премиерът депозира оставката!"

"Оставката е факт. Ся внимавайте в картинката октомври. Защото селянията не свършва, а тепърва започва. Шест качествени любими мои хора си тръгват от България в следващите 2 месеца. По-скоро аз ще ги последвам, отколкото те ще се върнат. Междувременно разширеният въздух заблуждава нацията, че всеки уикенд на море и всяка вечер на Кристал са най-смисленото живеене налично в момента. Простете, не съм съгласна."

"17:59:55 ..."

"Сичко много хубаво, оставката подадена, филмът е подготвен за излъчване от екип в състав:
Режисьор и сценарист - Ахмед Доган
Преводач - Лютви Местан
Текста четоха артистите - Пламен Орешарски, Михаил Миков, Маяма Нолова, Делян Пеевски..

"Не е за честитене, приятели. Само за осмисляне на предстоящите до октомври маймунджулъци".

"Ясно ни е, че в момента няма адекватна алтернатива, ясно ни е, че ще я чакаме и ще искаме да сваляме всичко по пътя ни, докато тя не дойде. Избора на "по-малкото зло" обаче щеше да бъде много по-верния преди година, ще бъде и правилния сега. Честито, аз все пак отивам към площада... Наздраве!"

"Правителството "5 за 4" всичко правеше в "6 без 5" и ни убеждаваше, че "2 и 2 не е 4". Сега важното е да не си изберем "Ново 20"".

Водещи