От The Mall се извиниха - сигурността била приоритет 13.12 | 21:23

Днес следобед всички хора в магазина бяха евакуирани заради сигнал за бомба

От Кремена Бедерева

"Основен приоритет на ръководството на The Mall е сигурността на посетителите и служителите в магазините от търговския център" - това се казва в официална позиция на мениджмънта на търговския център на бул. "Цариградско шосе" The Mall, съобщава Econ.bg.

Днес следобед всички хора в магазина бяха евакуирани заради сигнал за бомба.

"Веднага след подадения сигнал евакуирахме всички посетители и оказахме пълно съдействие на отговорните органи на реда за извършване на необходимите проверки. Повече информация относно работното време на търговския център очаквайте утре - 14 декември 2012 г.

Извиняваме се на всички клиенти и служители на The Mall за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!", се казва още в съобщението от името на Николас Йованидис, генерален  мениджър на The Mall.

Сигналът за бомба в столичен мол бе получен на телефон 112 в 16:55 часа. Екипи на полицията бяха отцепили района и извършиха проверка.

Очевидци разказаха пред iNews, че освен търговските части, са били евакуирани и офисите. Първоначално хората предложили, че става дума за бомба. После чули, че може би има пожар.

Не е имало масова паника, но определено хората бяха притеснени, разказа Павел Якимов, служител в един от офисите.

Това е четвърти сигнал за бомба за днес.

Рано сутринта заради анонимно съобщение бяха опразнени Съдебната палата в София и двете съдилища във Варна.

Последва фалшив сигнал за взривно устройство в Техническия университет на Варна.

Водещи

Най-четени