Отвлякоха двама братя като на филм 05.04 | 12:05

Единият брат успял да избяга, а другият малко по-късно е бил освободен

От Кремена Бедерева

Двама братя са били отвлечени на пътя между селата Голям чардак и Малък чардак, община Марица, от трима мъже снощи. Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в Пловдив.

Единият брат успял да избяга, а другият малко по-късно е бил освободен. Служители от РУП-Труд издирват похитителите им.

По първоначални данни около 22 часа в четвъртък (4 април) лек автомобил засякъл пътя на друг автомобил, в който пътували братята. Те са на възраст 25 г. и 19 г.

От колата слезли трима души, измъкнали по-големия брат и го качили в тяхната кола. Единият от мъжете, които братята познавали по малки имена, потеглил към село Неделево. Пристигайки в селото, отвлеченият младеж при завой успял по време на движение да скочи от колата и веднага се обадил в полицията, за да съобщи за случилото се.

След като на място незабавно пристигнал полицейски автопатрул, е било получено обаждане от по-малкия брат, който казал, че другите двама похитители са го оставили с колата му в село Беловица.

"Все още не е ясен мотивът. Снощи е образувано дело срещу неизвестен извършител за лишаване от свобода. Работим по случая", заяви за БТА говорителят на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

Водещи

Най-четени