Отложиха делото срещу Христо Бисеров 29.10 | 14:13

Христо Бисеров е обвинен за неплащане на данъчни задължения, нарушения на валутния закон и неверни данни в декларацията си пред Сметната палата

От iNews.bg

Процесът срещу бившия зам.-шеф на парламента, обвинен в данъчни престъпления, Христо Бисеров няма да започне днес. Причината е, че бившият депутат е постъпил в болница, ден преди старта на делото срещу него.

Адвокатът на Бисеров не издаде подробности около здравословното състояние на своя клиент. Делото бе отложено за 25 ноември, като съдия Снежина Колева нареди тогава Христо Бисеров да представи медицински документ, с който да докаже, че е бил в болница.

Защитникът на бившия зам.-шеф на парламента допълни, че има перфектно процесуално поведение, а въпросът дали е в България бил изтъркан. В съдебната зала се явиха трима свидетели, сред които съпругата на подсъдимия Мария Бисерова и доведеният му син Ивайло Главинков, но не бяха разпитани.

Христо Бисеров е обвинен за неплащане на данъчни задължения, нарушения на валутния закон и неверни данни в декларацията си пред Сметната палата.

 

Водещи

Най-четени