Отнесената от влак линейка се връщала от катастрофа 01.04 | 12:27

Спешният екип бил в Сунгурларе, където задницата на автомобил смазала шофьора

От Кремена Бедерева

Линейката, която катастрофира на жп прелез, се е връщала от другия пътен инцидент със загинал в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Катастрофата между влаковата товарна композиция, движеща се от Шумен към Карнобат и линейката, с бургаска регистрация, е възникнала на обезопасен ж.п. прелез, през който водачът на линейката преминал, без да се съобрази със задействаните светлинен и звуков сигнал за преминаващ влак.

Загиналата при инцидента фелдшерка заедно с колегата си – Д.Д. – водач на линейката посетили преди инцидента друга самостоятелна катастрофа със загинал мъж – тази, възникнала около 22.45 часа снощи по четвъртокласния път от с. Везенково в посока с. Велислав, общ. Сунгурларе.

Вследствие опита на 34-годишния Т.С. от с. Велислав ръчно да избута пропадналата задница на автомобила си, с бургаска регистрация, същият го повлякъл и убил на място.

По двата случая са образувани досъдебни производства, които се водят съответно в "Транспортна полиция”-Бургас и Районно управление "Полиция”-Сунгурларе.

Най-четени