Отново закопчаха мъжа, наръгал охранители в петричка дискотека 23.05 | 18:00

Единият от ранените е изпаднал в кома

От Лазар Тодоров

Петричанинът, който в неделя наръга двама охранители в дискотека "Авалон", бе задържан повторно от полицията.

Причината за втория арест на Траян Тактаков – Шайбата е, че работещите по случая полицаи получили информация от столичната болница, че единият ранен - Лазар Гогов, е изпаднал в кома. Състоянието на другия охранител Димитър Гашев е добро и той е пред изписване.

Наложило се полицаите да използват хитрост, за да задържат Тактаков. Той има апартамент в социалния блок в бившия стопански двор в Петрич, но живее на квартира в квартал "Поляните". Когато полицаите дошли на адреса му, никой не отворил вратата на почукванията им. Наложило се да му се обадят по телефона и да го "поканят" за справка.

Новата 24-часова мярка за задържане на Тактаков трябваше да изтече вчера в 18:00 часа. Малко преди това съдът му постанови 72-часова мярка, след като от прокуратурата заявиха, че при новите обстоятелства има опасност той да се укрие.

Шайбата намушка 5 пъти с нож шефа на охраната на дискотеката Лазар Гогов и преряза сухожилието на дясната ръка на колегата му Димитър Гашев. И двамата бяха транспортирани за лечение в "Пирогов", пише Struma.bg.

Състоянието на петричкия охранител Лазар Гогов, който преди 4 дни бе изпратен в "Пирогов" с тежки прободни рани в гърдите, е без промяна, лекарите го поддържат в медикаментозна кома.

Водещи

Най-четени