Отново промяна в движението на Цариградско 18.07 | 09:47

Възстановяват автобусната спирка при Окръжна болница

От Мая Александрова

От днес се въвежда нова организация на движението по бул. "Цариградско шосе" заради продължаващия ремонт на пътя, съобщиха от Столичната община.

Промените влизат в сила от 04.30 часа тази сутрин и ще важат до 24 часа на 1 август.

За посочения период се забранява влизането на автомобили по южното пътно платно на "Цариградско шосе" между ул. "Йерусалим" и надлеза над бул. "Александър Малинов". Движението ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

В посока Пловдив автобусните линии се движат по маршрутите си, като спазват временната организация на движение.

Възстановява се автобусната спирка при УМБАЛ "Св. Анна"(Окръжна болница), намираща се на централното пътно платно на бул. "Цариградско шосе". На кръстовището с "Йерусалим" автобусните линии 76, 213 и 305 за жк "Младост" завиват надясно и продължават в локалното платно до бул. "Александър Малинов".

Автобусите с номера 1, 3, 5, 6, 84, 204, 505, 604 до Летище София, жк "Дружба", с. Лозен, с. Герман, кв. "Панчарево", с. Кокаляне, се включват в отвореното двупосочно ляво (северно) централно платно. Линия 114, движеща се по южния локал, излиза на централното платно на бул. "Цариградско шосе", движи се надясно през ул. "Йерусалим" и продължава по маршрута си.

Водещи

Най-четени