Отровното трио с поредна порция въпроси към Гешев 27.08 | 21:00

Отправени са въпроси съществува ли пряка опасност за живота на Иван Гешев

От iNews.bg

Отровното трио отговори на Иван Гешев с още въпроси за прибеваването му в резиденция ”Бояна”. 

"Продължаваме да питаме - на какво основание главният прокурор Иван Гешев продължава да живее в държавен имот. Питаме още как се получава пазарна цена за наем, при положение, че там няма конкуренция", коментира пред медиите адв. Николай Хаджигенов от "Отровното трио".

"Мога ли да преместя ателието си там? Готов съм да дам 2 лева повече от главния прокурор", заяви проф. Велислав Минеков.

Отправени са въпроси съществува ли пряка опасност за живота на Иван Гешев, след като самият той вчера заяви, че няколко служби са го посъветвали да се премести в резиденция "Бояна".

"Искам да припомня скандала с пребиваването на господин Симеон Дянков в резиденция "Бояна". След като това не е търговско дружество и не може да извършва такава дейност, любопитно е колко плаща господин главният прокурор и семейството му като наем", отбеляза пиар експертът Арман Бабикян.

"Важно е да се знае кой пребивава в това място. Защо той пребивава там, подобно на държавен глава. За нас отговорите останаха в тъмнина, а комичното е, че МС като собственик препраща отговорите към главна прокуратура, освен ако не са се слели в едно...", допълни още Бабикян.

Водещи

Най-четени