Очаква ни слънчево време 30.01 | 08:02

Максималните температури ще са между 8° и 13°

От iNews.bg

Днес над по-голямата част от страната облачността ще намалее до предимно слънчево време. По-значителна облачност ще се задържи над източните райони. Ще е почти тихо. Минимални температури между 0° и 5°, максимални между 8° и 13°.

 Над Черноморието ще има разкъсана облачност. Максимални температури между 8° и 11°. Температурата на морската вода е 3-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от запад- югозапад. Максималната температура на височина 2000 метра ще е около 2°, на 1200 метра – около 6°. В неделя в часовете преди обяд ще има разкъсана облачност.

Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от запад-югозапад. Постепенно облачността ще се увеличи и след обяд над по-голямата част от страната ще е значителна. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, а максималните - между 10° и 15°. В понеделник денят ще започне с облачно време.

 

 В Северна България има малка вероятност и да превали слаб дъжд. През втората половина от деня облачността ще се разкъсва и постепенно ще намалява. Минималните температури ще са с 3-4 градуса по-високи, а дневните ще останат почти без промяна. Във вторник ще има променлива облачност, над много райони намаляваща и до слънчево. Вятърът отново ще е от югозапад и температурите ще се повишат с няколко градуса.

Водещи

Най-четени