ПР експерт: В политическите цели няма морал, нито възпитание 02.10 | 18:00

От iNews.bg

Имиджът на всеки един политик е такъв, какъвто би се харесал на съответната таргет група. Ако трябва да бъдем обективни, има едно правило и то е, че политическите цели нямат морал, нито възпитание. Дали това ни харесва или не е съвсем друга история. Това сподели в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия ПР експертът Пепи Димитрова във връзка с вчерашното поведение на лидера на ''Атака'' Волен Сидеров в ефира на БНТ.
,,Големият разговор трябва да е фокусиран върху позицията на самите журналисти, а не толкова към политиците, защото честно казано аз лично не изпитах състрадание към тях, тъй като именно такава е тяхната игра - мръсна'', допълни тя.
,,Има няколко неща, в които не бива да се навлиза, независимо че става въпрос за публични личности и политици и това са личният им живот и семейството'', каза в заключение Димитрова.
,,Според мен би трябвало да има протоколи и етикети на поведение, които да се спазват, да има едно премереност на речта. В същото време не мога да кажа доколко трябва да съдим, защото всеки търси своята истина и правдивост'', коментира по темата и нейният събеседник - имидж консултантът Румяна Величкова.
На въпрос какви очаква да бъдат бъдещите политици на България след около 15 години Величкова изрази надежда това да са най-вече хора с възпитано държание и уважение към техните събеседници.

Водещи

Най-четени