Пазарджишки полицаи хванаха дилър на амфетамини 02.10 | 13:29

Това е вторият удар по наркопазара в града за тази седмица

От iNews.bg

Дилър на амфетамини са заловили пазарджишките полицаи. Акцията на служителите от сектор "Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик е осъществена през нощта на петък срещу събота под наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура. В операцията с цел противодействие на наркоразпространението на територията на областния град,  са участвали и служители от сектора "Криминална полиция” при РУ-Пазарджик.

В хода й е извършено претърсване в жилището на неизвестния до момента на органите на реда Т.Д. / 28г./. В едно от помещенията на адреса полицаите открили 907 таблетки, които при направения полеви наркотест реагирали на метамфетамин. Намерили и електронна везна. След задържането на мъжа в рамките на 24 часа, с разпореждане на прокуратурата срокът за задържане е удължен със 72 часа . Работата по случая продължава в рамките на образуваното по случая дознание.

Само в рамките на изтеклата седмица това е вторият дилър, установен от служители на криминалния сектор в ОДМВР-Пазарджик. Припомняме, че на 29 октомври, в хода на проведена акция, бе задържан  Д.Д. /49г./ с 26 полиетиленови дози хероин. В момента той е в следствения арест с наложена от Окръжния съд в Пазарджик мярка за неотклонение – задържане под стража.

Водещи

Най-четени