Парламентът заработи 09.07 | 09:18

В пленарна зала са се регистрираха 166 народни представители

От iNews.bg

Парламентът има кворум и започна заседанието си. В пленарна зала се регистрираха 166 народни представители.

Депутатите приеха седмичната си програма, която предвижда ратификация на Споразумението за търговия между Европейския съюз и неговите държави членки от една страна, и Колумбия и Перу от друга страна, подписано на 26 юни 2012 г. в Брюксел, допълва агенция "Фокус".

Законопроект за ратифициране на Изменение на Споразумението за предоставяне на консултантски услуги между Агенция "Пътна инфраструктура” и Международната банка за възстановяване и развитие от 25 октомври 2012 г. също ще бъде обсъждан.

Предвижда се и разглеждане на актовете на ХХV конгрес на Всемирния пощенски съюз и Протокола за изменение и допълнение на Меморандума за разбирателство между Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Република България, действащо като Национален партниращ орган, Министерството на регионалното развитие и туризма на Румъния, действащо като Управляващ орган, Министерството на публичните финанси на Румъния, действащо като Сертифициращ орган, и Одитния орган (асоцииран към румънската Сметна палата), действащ като Одитен орган, относно изпълнението на Програмата за трансгранично сътрудничество България - Румъния 2007-2013 г.

Водещи

Най-четени