Партията на Цветан Цветанов е регистрирана 12.10 | 15:00

"Републиканция за България" ще бъде на водеща и незаобиколна позиция"

От iNews.bg

За да може действително да се получи това, което обществото очаква. Бих разговарял на принципна основа с всички партии. С ДПС няма как да разговаряме, защото най-неприемливо е да се преговаря с ДПС, БПС и ГЕРБ, в този си профил, с който участва политически в страната. Това каза лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов.

"Аз съм убеден, че това, което сме представили пред българския съд е да дадем добре подготвени документи и да бъдем регистрирани в най-кратък срок, до месец и половина. Мисля, че няма да имаме проблем да се регистрираме, както за предсрочен, така и за редовен вот", допълни той.

Приоритети на партията са електронен вот, култура, образование, бизнес. Той допълни, че вижда "Републиканци за България" на водещо и незаобиколно място след изборите.

По думите му когато има повишена избирателна активност ще се разруши и порочният профил на изборите. "Това, което искаме да отбележим е, че се демонстрира сила с насилственото сваляне от екран. Давам за пример Горан Благоев, който беше отстранен от предаването "Вяра и общество", допълни Цветанов.

Водещи