Петима нанесоха побой на софиянец пред хотел и му източиха банковата карта 09.09 | 16:45

Той успял да запомни как изглеждат само двама от биячите. Те били видимо непъпълнолетни. Вероятно останалите съучастници в нападението също са били тийнейджъри

От iNews.bg

34-годишен софиянец е бил пребит и ограбен от петима души в градинката на хотел "Рила". Екшънът се е разиграл около 7.00 часа сутринта в неделя. Иван Петров е бил нападнат в гръб. Бил повален с няколко удара на земята, след което нападателите продължили да го ритат и удрят. Побойниците му прибрали чантата с документи и сумата от 100 лева. 

Вътре била и банковата карта на пострадалия, от която по-късно Петров установил, че липсват 746 лева. Той успял да запомни как изглеждат само двама от биячите. Те били видимо непъпълнолетни. Вероятно останалите съучастници в нападението също са били тийнейджъри. Полицията издирва по описанието на Петров видяните от него апаши.

Още един 60-годишен мъж е бил пребит и ограбен в събота вечерта в столицата, пише трафикнюз. Петър Бъчваров чакал на спирката на бул. "Данаил Николаев", когато неизвестни лица го нападнали. След като го пребили и теу откраднали елек и мобилен телефон. Мъжът е откаран в болница, без опасност за живота. Има счупени две ребра и контузия на главата. 

Водещи

Най-четени