Пирински: Подкрепяме правителството на Пламен Орешарски 13.10 | 17:57

По думите му за 100 дни поетите ангажименти в голяма част са били изпълнени

От Елица Елефтерова

Подкрепяме правителството на Пламен Орешарски, защото то изпълнява ангажиментите, които ние сме взели. Това заяви в ефира на "Нова телевизия” Георги Пирински.

По думите му за 100 дни поетите ангажименти в голяма част са били изпълнени. В същото време обаче скандалите, които съпътстват правителството изтриват направеното от него, смята Пирински.

В момента започва подготовка за евроизборите. Относно клановете в БСП, Пирински заяви, че това е плод на остаряло мислене и навява асоциации за групи.

Има една много силна вълна на антикомунизъм от примитивен характер, посочи Пирински и уточни инициатор на това е този, който не може да спечели с аргументи, той нагнетява омраза.

Първанов и Станишев не си говорят. Не е излишно може би двамата да направят публичен дебат за бъдещето на партията, смята Пирински.

Относно ДПС Пирински заяви, че в момента не може да се говори за дълбоки връзки между БСП и ДПС. Това са просто две партии, които дори и мат различни платформи и управляват заедно с всички съпътстващи спорове и решения, стана ясно от думите му. 

Най-четени