Пиян на кирка нападна майка си и сестра си с нож, скочи и на ченгетата 06.11 | 09:54

Страшният екшън се разиграл в края на миналата седмица в крайдунавския град

От iNews.bg

Обезумял от пиене мъж от Видин е нападнал с кухненски нож майка си и сестра си, потрошил е жилището им, след което заплашил и пристигналите на място полицаи, научи агенция BulNews. Страшният екшън се разиграл в края на миналата седмица в крайдунавския град.
В събота през нощта Д.А. буквално се бил натряскал до козирката. Мъжът до толкова бил прекалил с пиенето, че нямал никаква представа къде се намира и какви ги върши. Около 23 часа се озовал у дома си с майка си и сестра си, които му направили забележка за окаяното му състояние. Вместо да си вземе поука и да си легне, мъжът се разгневил и започнал да чупи всичко, което му попадне пред очите. Двете жени започнали да крещят и да го молят да спре, но Д.А. освирепял още повече, грабнал един кухненски нож и заплашил да ги заколи. Ужасените жени започнали да се молят за живота си, а пияният мъж се обърнал и продължил да чупи вещите в дома си. Така майка му и сестра му успели да избягат от жилището и да извикат полиция.
Малко след като подали сигнал на тел. 112 на мястото пристигнал полицейски екип, който първо поискал от Александър документ за самоличност. Обезумелият мъж обаче започнал да се подиграва на ченгетата и им казал, че ще ги избие всички. Това принудило униформените да го закопчаят и да го тикнат в ареста.
Няколко дни след това Александър Д. бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд във Видин, където бе осъден да заплати глоба в размер на 200 лева.

Водещи

Най-четени