Пиян удари тийнейджърка на пешеходна пътека 01.06 | 17:53

При друг с мотор е пострадал леко 31-годишен мъж

От iNews.bg

15-годишно момиче пострада леко при пътен инцидент на пешеходна пътека в столицата. Сигналът е подаден днес малко след 13:30 часа. По първоначална информация, лек автомобил, движил се по бул. "Дондуков", е бутнал преминаващо на пешеходна пътека момиче и се ударил в спрял в насрещната лента автомобил. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Пострадалата 15-годишна девойка е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, със съмнение за фрактура. Направеният полеви тест на водача, причинил пътното произшествие показал наличие на над 0.5 промила алкохол в издишания въздух.

31-годишен пешеходец пострада леко при пътнотранспортно произшествие с мотоциклетист. Според първоначалните данни, малко след 12:30 часа мъжът пресичал на пешеходна пътека  на ул. "Сребърна" и бул. "Черни връх" , когато бил блъснат от мотоциклет.

Пострадалият е откаран в болница за оказване на медицинска помощ и след преглед е освободен за домашно лечение. Направеният полеви тест на моториста отчел отрицателна проба за алкохол.

Водещи