Подробности за самоубийството след фаталния сок на Денис Теофиков 25.10 | 14:00

Младият звезден изпълнител обмислял фаталното решение от седмици, за целта използвал апартамента на свой приятел

От iNews.bg

Тежки кадри от нелепата смърт на младия певец от "Пайнер мюзик" Денис Теофиков се появиха в социалната мрежа Тик-ток. Във видеото се вижда точното място, където изпълнителят е паднал, след като стана ясно, че е скочил от 7 етаж  на вход "Д" на жилищна сграда в София. 

Клипът е заснет от свидетел, вероятно съсед, който е чул какво се случва, в него е снимана и приятелката на изпълнителя - гримьорката Алекса, която след гледката е изпаднала в шок. 

"Не знам как е паднал, аз бях доли, само ми каза, че просто се е хвърлил", обяснява Алекса във видеото.

Денис Теофиков бе считан за бъдещата голяма звезда на фолка. Загубата му потопи в траур музикалния бранш. Той е издъхнал само на 21 години.

Разследващите все още работят по няколко версии - самоубийство, убийство и нелеп инцидент. Няма официална информация какво точно се е случило и кое подтикнало певецът да скочи от терасата.

Още преди две седмици Денис започнал да разпитва свой приятел за апартамента му в столичен квартал. Знаел само, че е на висок етаж. Единственото разминаване е в локацията на жилището. Според едни той се намира някъде край Царско село, а според други – в "Дружба". 

Денис помолил момчето да остави котката си, тъй като в следващите месеци нямал да има възможност да я гледа. Двамата са влезли в апартамента около 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и докато приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.

Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци навън на очевидец на трагедията.

Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса.

Причината за самоубийството му вероятно е огромното напрежение в шоу бизнеса, което талантливият изпълнител не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил контролиран за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право дори да направи елементарен избор с живота си.

Водещи

Най-четени