Полицията в Хасково с нов шеф 12.11 | 18:22

От него се очаква да се справи с контрабандата, измамите с ДДС и акцизите

От Гергана Златкова

Замдиректорът на ГД "Национална полиция" Константин Димитров представи днес в Хасково новия директор на ОДМВР комисар Ангел Цанков.

Досегашният директор комисар Петьо Петров е назначен на длъжност директор в резерва на МВР."Ръководството на МВР очаква конкретни действия по линия на контрабандата, измамите с ДДС и акцизите", бе посланието на старши комисар Димитров към новия директор на ОДМВР-Хасково комисар Цанков, пише haskovo.info.

Старши комисар Константин Димитров добави още, че основния акцент в предстоящата работа, както на национално, така и на регионално ниво е ефективната борба с битовата и организирана престъпност и установяване на добър обществен ред за гражданите. Комисар Ангел Цанков Ганчев е завършил ВСУ "Черноризец Храбър"-Варна.

През 1990 г. започва работа в МВР в РУП-Харманли. В годините последователно е заемал длъжностите полицай, младши разузнавач, разузнавач.

От 2000 г. е началник група в РУП-Харманли, а 3 г. по-късно е оглавил управлението. През 2006 г. става началник регионално звено "Полиция" при ОДМВР-Хасково.

Същата година през септември е назначен на длъжност началник отдел "Опазване на обществения ред и превенция" към дирекцията.

Водещи

Най-четени