Полицията вече знае кои са стрелците от „Стрелбище“ 03.10 | 11:51

Разпознати са на видеозаписи от камери, стари познайници на униформените са

От iNews.bg

Стрелците от "Стрелбище" са познати на полицията, в момента се гледат камерите. Когато имаме повече информация, ще ви кажем. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов, цитиран от БГНЕС.

Агенцията припомня, че двама души бяха ранени снощи след стрелба в столичния квартал "Стрелбище". Те са простреляни в близост до пицария и фитнес център малко след 22 ч. Стреляно е от преминаващ автомобил. Единият е ранен в рамото, а другият - в гърдите. Настанени са в "Пирогов” и във ВМА.

Простреляните са регистрирани за търговия с наркотични вещества. Единият пострадал е 38-годишен мъж с прякор Жирафа, осъждан е многократно за притежание на наркотици. Той е транспортиран в "Пирогов” с огнестрелна рана в областта на гърдите. Направена е успешна операция и няма опасност за живота му.

Другият ранен е на 26 години – осъждан е за кражби в офиси и жилища. Той е транспортиран във ВМА с две огнестрелни рани в областта на гърдите и рамото. И двамата са без опасност за живота.

Продължават разпитите на свидетели, прегледани са камерите за наблюдение в района на престрелката. Изстреляни са шест куршума.

Водещи

Най-четени